Scrisu-i parfumul de mosc, scrisu-i legănul plin de emoţii, scrisu-i un roi de fluturi ce îşi zbat trăirile în adâncul existenţei mele.

joi, 2 iunie 2016

Oameni


Sunt oameni care îţi iau respiraţia la semafor. Oameni ce se zbat în mulțimea de feţe pentru o gură de ceva, pentru o gură din acea zi. Oameni care se împing şi se bat cu pumnii în piept pentru o recunoștință. Sunt oameni care au grijă de oameni mai mici, oameni care au truda zilei scrisă pe faţă, dar încă se târăsc pentru a ieşi din mașina îmbulzită ce îi duce către casă.
Sunt oameni care te ceartă fără să îţi citească sufletul, fără să ştie ce se ascunde  sub ambalajul acela de trup şi haine. Sunt oameni care etichetează fără să întrebe „DE CE”?
Sunt oameni care uită să mai fie oameni şi lasă doar un aspect efemer să se vadă. Sunt oameni care trăiesc în propria lor închisoare, fără să-şi lase adevărata valoare să prindă aripi.
Sunt oameni care tac, deşi ființa le e plină de cunoştinţă, oameni care vor înţelegere. Sunt oameni care au aspiraţii, vise şi dorinţe ce le sunt spulberate sub glasul unui râs aspru. Sunt oameni ce se trezesc în miez de noapte, deoarece valul rece de voci le topește existenţa. Sunt oameni pe care îi vezi doar pentru o secundă, dar au făcut parte din infinitul ce-ţi este în creştere.
Sunt oameni  ce se uită cu ochii mari ai voci interioare, care admiră, care invidiază, care îţi iau energia şi o aruncă la coşul de gunoi. Sunt oameni  care îţi împărtășesc emoţii, credințe, pasiuni, acei oameni să-i legi de sufletul tău.
Sunt oameni care îți zâmbesc fără motiv şi îţi plantează şi ţie un mic surâs pentru al lua mai departe. Sunt oameni pe care îi preţuieşti, oameni care au pierdut multe bătălii, dar au voinţa pentru a vedea soarele.
Sunt oameni care au emoția în sânge şi vor să te cunoască. Sunt oameni frumoși, oameni pe care încă nu i-ai descoperit.
Sunt oameni care aleargă, cântă, dansează, scriu, compun, citesc, cercetează, cunosc, fac acrobaţi, fac glume, joacă un rol, luptă, îţi dau sfaturi, te îmbrățișează, te sărută, le este dor de tine, te ascultă, îţi oferă o prietenie, aceşti oameni îţi înfloresc buchetul şi se lipsesc de frunzele veştejite, te fac să trăieşti.
Sunt mii si mii de oameni şi de la toţi îţi coşi cu aţă o învăţătură, ce-ţi va pune câte o cărămidă pe a ta potecă din viaţă.
Sunt oameni da!
Sunt om EU,
Eşti om TU
Însă, să nu uităm că suntem! 

Un comentariu:

 1. Hello . Want to share your blog with the world? To find people who share the same passions as you? Come join us.
  Register the name of your blog URL, the country
  The activity is only friendly
  Imperative to follow our blog to validate your registration
  We hope that you will know our website from you friends.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Have a great day
  friendly
  Chris
  please Follow our return
  All entries will receive a corresponding Awards has your blog
  ++++
  Bună ziua. Doriți să distribuiți blog-ul dvs. cu lumea? Pentru a găsi oameni împărtășesc pasiunile Saami care, ca tine? Vino alături de noi.
  Înregistrați numele de URL-ul blogului, țara
  Activitatea este doar prietenos
  Să urmeze blog-ul imperativa nostru pentru a valida înregistrarea
  Sperăm că veți ști de pe site-ul nostru vă prieteni.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Au o zi mare
  prietenos
  Chris
  Urmați-vă rugăm să ne întoarcem
  Toate intrările vor primi premii corespunzător a blog

  RăspundețiȘtergere

Primesc ce sufletul îţi cântă ...